Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Η ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΕΝΩΣΗ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ «ΟΧΙ» του 1940 !!! (Φωτό)

Η Μεσσηνιακή Ένωση Β. Προαστίων Αθηνών, γιόρτασε την επέτειο του <ΟΧΙ> του 1940, με εκδήλωση και ομιλία, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς.
Τιμήσαμε τον αγώνα για την ελευθερία, δοξάσαμε τους προγόνους μας, νιώσαμε υπερήφανοι. 
Το έπος του ’40 που καταγράφηκε στις πιο λαμπρές σελίδες της νεότερης ιστορίας μας, εμπνέει και διδάσκει.
Ομιλητής ήταν ο γνωστός για την ιστορική του γνώση και ρητορική του δεινότητα, Δάσκαλος και Συγγραφέας, Ευστάθιος Παρασκευόπουλος, με θέμα : 28η Οκτωβρίου 1940 Τότε και Σήμερα.
 
Στην εκδήλωση αναγνώστηκαν ποιήματα και τραγούδια από την κ. Παρασκευοπούλου, την κ Μπρέγιαννη και από τον Πάτερ Χρήστο Κατσούλη με την ορχήστρα «Μουσικό σύνολο Ηχαγωγός» και με τραγούδια των Σοφία Βέμπο-Κατσαρού, Μαρινέλλας, Μ. Λοΐζου, Ρ. Κουμιώτη. 
Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Σ. Ησαΐας, πολιτικός επιστήμων, Διεθνολόγος και πολιτευτής της Ν.Δ., η κ. Ευτυχία Κούτση Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Κέντρου Έρευνας και Μελέτης της Μικρασιατικής Ερυθραίας (ΚΕΜΜΕ) της Κηφισιάς, η κ Μπιτσάνη Αντωνία Δημοτικός Σύμβουλος Κηφισιάς, ο κ Δημήτριος Λυμπερόπουλος Πρόεδρος Μεσσηνίων <ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ> , ο κ Ι. Πράνταλος, εκπρόσωπος της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας , η κ Λίλη Χατζηγεωργίου Πρόεδρος Εξωραϊστικού Συλλόγου Αλωνίων και Παραδοσιακών Κέντρου Κηφισιάς και ο κ. Χρήστος Μπελεγράτης, Πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αμαρουσίου.

ΦΩΤΌ:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου