Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, αποδεχόμενος αίτημα της Μεσσηνιακής Ενώσεως Β.Προαστίων Αττικής, δέχθηκε στο προεδρικό Μέγαρο αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου,την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, για την υποβολή ευχών για το Νέο Έτος 2018.
Ο Πρόεδρος της Μεσσηνιακής Ενώσεως κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, αφού ευχαρίστησε τον κ.Πρόεδρο για την τιμητική παραχώρηση της  συναντήσεως αυτής, του ευχήθηκε, εκ μέρους όλων των μελών της Ενώσεως, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και καλή επιτυχία στην εκτέλεση των υψηλών του, εθνικών καθηκόντων. Στη συνέχεια...
του εξέφρασε την αγάπη, το σεβασμό και την εκτίμηση των Μεσσηνίων στο πρόσωπό του, καθώς και την υπερηφάνειά τους  για την κοινή τους καταγωγή. Ο κ. Παυλόπουλος, με καταφανή την ικανοποίησή του από την επίσκεψη, εξεδήλωσε ενδιαφέρον για την πόλη καταγωγής των παρισταμένων και αναφέρθηκε στις ομορφιές και τα ιστορικά και αρχαιολογικά ενδιαφέροντα που φιλοξενεί η Μεσσηνία. Επίσης εξήρε τά σπουδαία ευρήματα που αποκαλύπτει η αρχαιολογική σκαπάνη, τα οποία θα εμπλουτίσουν έτι περαιτέρω τον αρχαιολογικό της πλούτο, που θα αποβεί προς όφελος του τουρισμού και της ευημερίας των Μεσσηνίων. Η συζήτηση εξελίχθηκε σε φιλικό και πατριωτικό περιβάλλον και επεκτάθηκε και στα οικονομικά και εθνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας και κράτησε κοντά στη μία ώρα.  
Ο Πρόεδρος εξέφρασε και πάλι την ικανοποίησή του για την επίσκεψη και δήλωσε ότι θα είναι πάντα κοντά στην Ένωση και θα είναι χαρά του να βοηθήσει στο έργο της.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν  τα παρακάτω μέλη του Δ.Σ.

1.  Μιχάλης Παπαδόπουλος, Πρόεδρος

2.  Φωτεινός Γεώργιος, Αντιπρόεδρος

3.  Αριστείδης Χριστόπουλος,  Γ. Γραμματέας
4.  Γεωργιοπούλου-Παντατοσάκη Μαρία Β΄ Ειδ. Γραμματέας
5.  Κουτρουμπής Νικόλαος, Μέλος
6.  Παναγιωτοπούλου Ελένη Μέλος
7.  Δρούτσας Ευγένιος, Μέλος

7.  Μπρέγιαννης Νεκτάριος, Μέλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου